JC säljer ekologiskt

image162

Hittade dessa bilder i mobilen och kom på att jag glömt berätta att JC börjat sälja ekologiska kläder.
Ekologiskt, innebär att plaggen är tillverkade av 100% ekologisk bomull som odlats fram utan användning av kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel eller avlövningsmedel. Den bevattnas även med grundvatten.

Bomull som inte stressats fram med konstgödsel etc. blir av högre kvalitet, med långa, jämna och mjuka fibrer. Detta leder t.ex. till att produkterna håller längre. Tillverkligen är, som ni hör, mycket mer miljövänlig vilket är jättebra!

Än så länge har jag inte sett så mycket ekologiska plagg men vi får hoppas att modeindustrin kommer ta detta på större allvar nu framöver. Bra initiativ av JC iallafall!


Kommentarer
Postat av: IVANO&M

kläder och musik bloggen http://ivanomaltisimo.blogg.se/

Postat av: Hedman

ska kollas in!

2007-08-30 @ 17:45:05
URL: http://anytime.blogg.se
Postat av: Micke

Kollade det där, det är väl ett trevligt iniativ men 179 :- för ett linne från crocker känns väl sådär.

2007-09-02 @ 13:46:20
URL: http://Blackintheburn.blogspot.com
Postat av: Hedman

Micke: Ja, priserna är ju det negativa. Vi får hoppas att priserna vänder nu senare, men det blir väl antagligen svårt eftersom det krävs mer jobb att producera dessa kläder...

2007-09-02 @ 20:11:33
URL: http://anytime.blogg.se
Postat av: Anonym

gud vad folk är besatta av att saker är dyrt. jag lever på ett pyttelitet studiemedel, och har ändå inga problem med att köpa en ekotröja istället för två billiga från H&M. det justa med jc:s prylar e att dom faktiskt e snygga, o inte bara beiga i linne som många andra ekokläder

2007-12-21 @ 14:54:04
Postat av: Anonym

dessutom håller inte klotet för att man shoppar tusentals billiga kläder varje år. det e bra att inte allt e så jävla billigt jämt! medveten konsumism eller ingen alls!

2007-12-21 @ 14:56:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Magnus Hedman [email protected]