Landon & Wood

16thCollection är en webshop som jag inte har nämnt på bloggen tidigare vad jag kommer ihåg.
Sidan är relativt ny och du kan hitta både snygga väskor och höstkängor till ett väldigt förmånligt pris.
I dagarna anlände även ett gäng lika billiga skjortor och jag skulle vilja ha både två och tre stycken av dessa. Får sova på saken och kanske beställa redan på jobbet eftersom storlekarna säkert försvinner snabbt.

NN07

Jag har tidigare visat en del av Our Legacy's höstkollektion och även konstaterat att märket för första gången inte har tagit ett kliv framåt. Föregående kollektioner har imponerat och varje plagg har egentligen väckt ha-begär.

 

Höstens bästa kollektion står istället NN 07 för. Av bilderna att döma samt de plagg som jag har provat i butik är NN 07 outstanding vad gäller både byxor, skjortor, tjocka tröjor och ytterplagg.

 

Om jag fick välja ett plagg att komplettera min garderob med så skulle jag, utan tvekan, ta på mig den mörkblåa duffeln Charlie som ni bl.a hittar här.


Declaration of dependence



Jag sitter i morfars gamla fåtölj med en kaffe i ena handen och ipoden i den andra.
I hörlurarna spelas Kings of Convenience som släppte sitt fjärde album i slutet av september.
13 nya låtar där man vill höra varje ton om och om igen. Helt klart årets album 2009.



När jag blundar ser jag mig själv packa bilen en sommarmorgon för att hämta upp mina nära & kära.
Vi ska åka långt härifrån och kommer inte tillbaka förrän de varma dagarna har försvunnit.


Autumn


Det var ett tag sedan jag tog mig tid att uppdatera bloggen nu. Alla stunder har istället varit fyllda av redovisning, projekt och praktikfixande. Förhoppningsvis har ni kunnat stå ut.

Hösten är här för att stanna och det är dags att dämpa färgskalan, knyta höstkängorna, dra på sig den stickade tröjan och vira en skön halsduk runt halsen. Det ser ut som att jag kommer gå likadant klädd som förra säsongen. Det enda som kan behöva införskaffas är en ny varm halsduk. Vilken det blir får vi se!

Magnus Hedman [email protected]