Traveling denim

Oj vad oengagerad man är vissa veckor men det här är inte rätt plats att klaga på så jag kommer att bespara er detta. För enkelhetens skull ska ni få slippa text överhuvudtaget och titta på ett filmklipp istället.


Det är över två år sedan jag bar otvättade jeans dag ut och dag in för att uppnå underverk men visst blir man sugen på att ge sig ut på långresa och låta äventyren forma de perfekta slitningarna!

Festival

Sommarens festivaler börjar närma sig och arrangörerna gör allt för att locka oss med just sin perfekta artistlista. Jag vill inte besöka en festival som presenterar de vardagsstora artisterna som man redan har sett minst tre gånger (förlåt Hultsfred). Den festival jag väljer ska vara nytänkande och innehålla de där spelningarna som man aldrig har sett tidigare. I Sverige faller därför min röst på Way out West som har överlägset bäst artister änsålänge.

 

Om jag vidgar mina vyer och ska utse världens bästa festival så vinner Coachella festival i Coloradoöknen ännu en gång. Dessvärre har festivalen redan ägt rum så tipset kommer kanske lite sent.. Här uppträdde iallafall de artister som jag lyssnar överdrivet mest på just nu. Vad sägs som Passion Pit, MGMT, Beach House, The XX, Phoenix, She & Him, Charlotte Gainsbourg och Edward Sharpe and the Magnetic Zeros (som jag inte sett spelar någonstans i europa?, säg till isåfall!)

 

Vilka festivaler ska ni besöka?


WOOD #10

Efter en liten askmolnsincident släppte 16thCollection sin efterlängtade vårkollektion någon vecka försent. På onsdagkvällen gjorde jag en beställning av den ljusblåa skjortan i bildens vänstra hörn. Redan på fredageftermiddagen kunde jag glatt hämta ut mitt paket vid tobakshörnan och för 350 kr måste jag säga att jag är helnöjd! Vi får se om det blir någon mer beställning och isåfall är sakerna ovan de hetaste kandidaterna.

 


Magnus Hedman [email protected]