Moving in


Anledningen till att det inte händer någonting på bloggen för tillfället beror på att jag och Ida har flyttat i helgen. Just nu är det väldigt stökigt och vi prioriterar i första hand solen och stranden framför alla flyttlådor. Internet är beställt men det kommer nog dröja ytterligare någon vecka innan nya inlägg dyker upp.

Mannen på bilden får representera mig i en paus, mitt bland halvt uppackade lådor och en stökig garderob.
Vi ses snart igen!

Mad Men

Klockan är mycket och jag är redan sen. Det har varit en lång dag på Sterling Cooper Advertising Agency och jag packar ner de sista bladen i portföljen. Drar sedan hastigt på mig kavajen, tar en liten klunk whiskey och beger mig mot hissen. Om bara några minuter ska jag möta de andra på baren intill för att fira Petes sista fria natt innan bröllopet. Förhoppningsvis blir det en lång och oförglömlig kväll!


Bågar: Ray Ban Clubmaster
Kostym: Acne
Skjorta: Nicolo Ceschi
Slips: Zegna
Portfölj: Maxwell Scott
Skor: Church's

För er som missat Mad Men kan jag tipsa om att säsong 1 nu börjat sändas på kanal 5.
Själv har jag följt serien mer flyktigt men kommer nu att ligga i soffan varje söndagkväll.

Phoenix


Precis som Kings Claes Juhlin känner jag mig manad att ge Phoenix stående ovationer.
Det är inte ofta ett album får betyget 5 av 5 från mig men det franska bandet har lyckats skapa sommarens bästa skiva. Listan på bilden visar den artist som spelats mest i ipoden den senaste veckan. Phoenix har legat i topp under hela våren och kommer nog att fortsätta dominera på första plats sommaren ut.

Senast jag såg Phoenix var i Atlantistältet på Hultsfredsfestivalen -04.
Förhoppningsvis dröjer det inte lika länge tills jag får se dom igen!


Dockers


Kan inte låta bli att visa foton från Dockers aw09.
Inför hösten tar man ett inspirationsteg tillbaka och plockar upp stilen från amerikanska västkusten på 1950-talet. Kollektionen är en hyllning till dåtidens stora förespråkare av khakin, såsom Steve McQueen och Paul Newman, vilket är något av Dockers signum. Fotona ger en nostalgisk känsla i modern tappning som jag verkligen gillar!  Nu har man något att se fram emot efter sommaren.

new look


Jag är på benen igen och helt återställd från min influensa. Dessvärre orkade jag inte med fredagens examensfest... Den fina kostymen anlände heller aldrig i tid vilket gjorde att jag nu väntar med nytt kostymköp till ett bättre tillfälle.

Istället för att fira den långa skolgången och vara ute i det varma vädret så har jag tagit mig i kragen och skapat ett nytt utseende till bloggen. På grund av min dåliga kunskap i html-kod (eller vad det kallas) tar det lite tid, men jag är på god väg! Hittills är den nya överskriften en märkbar skillnad och några fler funktioner är på gång.

Bloggmail dit ni kan skicka frågor, tips, inbjudningar, you name it. (
[email protected])
Google-translate widget så att bloggen kan översättas till valfritt språk.

Upplägget kan bli lite stökigt framöver men förhoppningsvis har ni överseende med detta.
Finns det andra önskemål så får ni gärna av er!

Magnus Hedman [email protected]