What's the point

Årets galor avlöser varandra för att sammanfatta 2009's bästa inom film och musik.
Under kvällen har guldbaggegalan rullat på tvn, tyvärr lika halvintressant som vanligt.
Grammis blev heller ingen succe utan sändes via webtv med en lågbudgetscen, dåligt upplägg och levde inte alls upp till det prestigefyllda pris som det tidigare har varit. En prisutdelande Ebbot föreslog t.o.m att man borde införa kategorin 'årets revisor' till nästa år.

P3 Guld var den svenska gala som ansträngde sig mest och bjöd på den fest som man helst hade velat vara på. Här fick vi även höra en världspremiär, och vilken världspremiär sen! Jag hoppas att jag får chans att se Johnossi i sommar igen!


Albam

Jag har nu ett antal gånger stött på märket Albam på olika sidor och bloggar. Plaggen har imponerat och jag har direkt dragit paralleller till vårt svenska Our Legacy. Efteråt har jag glömt att ta fram information om Albam, men i dagarna skrev King ett litet informationsinlägg om det unga märket från Nottingham, England.

Plaggen påminner om den engelska traditionen med vaxade ytterplagg, varma ulltröjor och rutor. Vad jag förstår så kan man bara köpa kläderna i Storbritannien men man har även en webshop.

En lite rolig kuriosa är att Albam skapades med argumentet att det vid denna tid var omöjligt att hitta den perfekta vita tshirten. Nu finns den här
www.albamclothing.com

Holiday Sale

Jag har aldrig varit lyrisk över mellandagsrean (eller någon annan rea heller för den delen) och ger mig oftast inte ut på jakt då butikerna hetsar till dessa köporgier. Däremot kan jag tycka att just mellandagsrean är det tillfälle då man borde passa på, eftersom den inträffar mitt i en säsong. Själv skulle jag behöva både mössa och varmare jacka just nu.

 

Den rea som får bäst betyg i år är Tres Bien Shop med ett svårslaget utbud och 30-50 % rabatt på i princip alla kollektioner. Tyvärr var jag inte på min vakt och fick inte tag på det jag helst ville ha, men samtliga plagg från Hope gör att man verkligen vill ta på sig spenderarbyxorna!


A New Decade

I allt julstök skrev jag ett hastigt God Jul och Gott Nytt År till er men hälsningen blev visst ett utkast istället för ett inlägg. Jag hoppas iallafall att ni har haft en lika härlig ledighet som jag har haft med god mat & dryck, skratt, vänner, julklappar och allt annat som hör till.

 

Imorgon är det dags för jobb igen och förhoppningsvis dröjer det inte många dagar innan bloggen får sitt första riktiga inlägg för året!


Magnus Hedman [email protected]