Vilken stil har du?

Känner att jag har tråkigt ikväll och vet inte riktigt vad jag ska hitta på.
Snubblade iallafall förbi ett litet test på Knark är bajs.nu där man kunde testa sin stil.
Man svarar på ett antal frågor som är festivalinspirerade och får fram vilken sorts person man är.

I resultatet finns en klippdocka som visar hur du är klädd och en text som berättar vem du är.
Här är mitt resultat:


image93
image94

Du är en hipster, du är hippaste katten i stan. Aldrig rädd för att experimentera och gå först, nere med de senaste mp3:orna ett halvår före alla andra. Du möter världen i en uppdragen hoodie och din iPod har fått hänga med namn som Uffie, The Tough Alliance och The Knife. Eller var det nån som sa new rave? Visst, du är på! Var är min glowstick?

Du är bästa kompis med Myspace. Din digitaliserade värld kan ibland göra dig aningen hålögd, men ditt eviga bloggsurfande gör att du alltid har ena foten i framtiden. Det är bara en tidsfråga innan du startar din första electroklubb.

En modern hipster har många ansikten. Fashionistan går igång på det assymmetriska, det oversizade och det okonventionella. Tjocka bågar, brallor tajtare än tajtast. Streethipstern har lite mera vidd, lånen från hiphoppens tidiga dagar är många men med en skruvad knorr i färg och form. Indiehipstern muteras ibland till en casual-look. Pasteller, pikeer och sneakers av modell smart. The Tough Alliance i kvadrat, uppkäftigt, välklätt och briljant.

Uttrycket hipster myntades redan på 30-talet, men förknippas oftast med 50-talets snyggast klädda jazzkatter. Idag är kostym såväl som musik utbytt, men då som nu handlar det om att ligga steget före, att ha kul i en skarp stil som bländar sin samtid. Hippast, helt enkelt.



Ganska kul att 6 st frågor kan fånga in en på så många punkter.
Har fetat till text som jag tycker stämmer och varit ganska självgod men det får man vara ibland ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Magnus Hedman [email protected]