WOOD #10

Efter en liten askmolnsincident släppte 16thCollection sin efterlängtade vårkollektion någon vecka försent. På onsdagkvällen gjorde jag en beställning av den ljusblåa skjortan i bildens vänstra hörn. Redan på fredageftermiddagen kunde jag glatt hämta ut mitt paket vid tobakshörnan och för 350 kr måste jag säga att jag är helnöjd! Vi får se om det blir någon mer beställning och isåfall är sakerna ovan de hetaste kandidaterna.

 


Kommentarer
Postat av: Oskar

Jag beställde den röda och den satt fint för det billiga priset!

2010-05-04 @ 08:51:07
Postat av: borås

har beställt solglasögonen, jättenöjd!

2010-05-04 @ 11:41:59
Postat av: Olof

Hur är passformen? Har den förbättrats sedan förra kollektionen? Lite för vid och kort sist enligt mig. Skicka upp en bild med den på!

2010-05-05 @ 09:16:29
Postat av: Hedman

Oskar: Mm det är nog den skjorta som står näst på tur av allt på sidan. Snyggt!



borås: det låter bra, men ja undrar hur ljusa glasen är..? jag vill helst ha starkt tonat glas från mörkbrun till genomskinligt i botten men dessa ser något ljusa ut tyvärr. vad säger du?



Olof: Passformen tycker jag är godkänd för det pris man betalar! Har inget att jämföra med då detta är första beställningen jag gör. Skjortan har ju casual fit och kan kanske uppfattas liite vid men jag själv är nöjd med både vidd och längd. Se upp bara för storlekarna varierar från skjorta till skjorta. Jag tog M i den ljusblåa men hade nog valt S i vissa rutiga. Ska försöka lägga upp bild efter min kommande weekend på öland. Ha tålamod


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Magnus Hedman [email protected]